CELEBRITIES

Η Miley Cyrus topless στο Rolling Stone


25 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι ενθουσιασμένη με το εξώφυλλο.

Η Miley Cyrus είναι τόσο ενθουσιασμένη με το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Rolling Stone, που εκτός του ότι δέχτηκε να ποζάρει topless, ανέβασε και μερικές φωτογραφίες- συμπεριλαμβανομένης και μίας στην οποία δείχνει το νέο της τατουάζ με το όνομα του περιοδικού- στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Χρειάζομαι τη δική μου στήλη στο Rolling Stone όπου κάθε τεύχος θα είναι κάτι τρελό που έχω κάνει», λέει στο περιοδικό.

Στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια αναφέρεται στην πρόσφατη πολυσυζητημένη performance της στα VMA: «Οι άνθρωποι περιμένουν ότι από εδώ και στο εξής θα βγάζω έξω συνέχεια τη γλώσσα μου. Δεν θα ξανακάνω αυτή τη βλακεία. Δεν προσπαθούσα να είμαι sexy. Αν προσπαθούσα να ήμουν sexy, θα μπορούσα να ήμουν sexy. Μπορώ να χορέψω πολύ καλύτερα απ’ό,τι χόρεψα.»

Όσο για τη φιλία της με τον Kanye West, λέει: «Έχω μία καλή σχέση μαζί του τώρα. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να του πεις, ‘Πιστεύεις πως θα έπρεπε να το φορέσω αυτο; Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να μπω στο studio με αυτόν τον τύπο; Νομίζεις ότι είναι cool αυτό; Γι’αυτό είναι τα φιλαράκια.»

[gallery-247501]

Photo Credits: Rollingstone.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.