CELEBRITIES

Η Candice Swanepoel θα φορέσει το “Royal Fantasy Bra”


18 Οκτωβρίου 2013

Στο φετινό fashion show της Victoria’s Secret.

Η Victoria’s Secret επέλεξε φέτος την Candice Swanepoel για να φορέσει ένα πανάκριβο διαμαντένιο σουτιέν αξίας 10 εκ. δολαρίων, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε το 1996 με το "Million Dollar Miracle Bra”, που είχε φορέσει τότε η Claudia Schiffer.

Το πανάκριβο αυτό κομμάτι, σχεδιασμένο από τη Mouawad και συνδυασμένο με έναν φιόγκο και ασορτί ζώνη, είναι διακοσμημένο με πάνω από 4,200 διαμάντια, ρουμπίνια και ζαφείρια 18 καρατίων. Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο όμως είναι ένα ρουμπίνι 52 καρατίων που κρέμεται στο κάτω μέρος του.

FireShot Screen Capture #309 - 'Candice Swanepoel Wearing $10 Million Victoria's Secret Fantasy Bra - Us Weekly' - www_usmagazine_com_celebrity-style_news_candice-swanepoel-l10-million-royal-fantasy-bra-20131-victo Photo Credits: Victoria's Secret Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.