CELEBRITIES

Προγνωστικά: Ψηφίστε την πιο καλοντυμένη στα φετινά Oscars


28 Φεβρουαρίου 2014

PicMonkey-Collage85.jpg

Κάθε χρόνο παίζονται τρομερά ποσά σε στοιχήματα για τα φορέματα των διάσημων; Oscar de la Renta, Christian Dior, Valentino, Elie Saab είναι κάποια από τα ονόματα σχεδιαστών που ακούγονται. Οι ίδιοι θεωρούν τα Oscars μία ευκαιρία για ζωντανή διαφήμιση κι έχουν δίκιο. Θυμηθείτε το περσινό ατύχημα της Jennifer Lawrence και την έκταση που πήρε. Τι θυμάστε; Το καταπληκτικό Dior gown που την έκανε να σκοντάψει στις σκάλες της σκηνής. Και οι ίδιες οι stars όμως δίνουν τον δικό τους αγώνα. Δίαιτες, δοκιμές, μέρες προετοιμασίας για να μπουν στην τουαλέτα της βραδιάς και να κερδίσουν τα φλας στο κόκκινο χαλί αλλά και τις θετικές κριτικές των ειδικών.

Φέτος όμως ποια θα είναι αυτή που θα κερδίσει το στοίχημα και ομολογουμένως θα είναι η πιο καλοντυμένη της βραδιάς; Οι υποθέσεις για το τι θα φορέσουν οι διάσημες κυρίες βοηθούν για τα προγνωστικά. Τα βραβεία που έχουν προηγηθεί έχουν ήδη δώσει μία πρόγευση. Διαβάστε τις παρακάτω και ψηφίστε!

[gravityform id="83" name="Ποια διάσημη θα μας εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της;" title="false" description="false"]

[gallery-310792]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.