CELEBRITIES

Εξοργισμένοι οι γείτονες του Justin Bieber


25 Ιουνίου 2014

Τον διώχνουν ξανά από το σπίτι του. 

Ο Justin Bieber αναγκάστηκε να μετακομίσει καθώς οι γείτονες του δεν τον ήθελαν. Έλα όμως που και στην καινούρια γειτονιά του έχει εξοργίσει τους κατοίκους λόγω των κακών συνηθειών του και απ’ ότι φαίνεται κανένας δεν μπορεί να ζήσει μαζί του.

Οι γείτονες του τραγουδιστή στην περιοχή Καλαμπάσας όπου διέμενε είχαν κάνει πολλές καταγγελίες στις Αρχές λόγω της ιλιγγιώδους ταχύτητας με την οποία έτρεχε με την Ferrari του. Επίσης διαμαρτύρονταν συχνά για τα ξέφρενα πάρτι που έκανε και την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Γι’ όλα αυτά και σίγουρα πολλά άλλα, ο Justin Bieber αναγκάστηκε να αφήσει την κατοικία του και να μετακομίσει στο Beverly Hills. Ο 20χρονος δεν έχει μείνει ούτε ένα μήνα στο νέο του διαμέρισμα και κατάφερε ήδη να εξοργίσει τους γείτονες. Ο λόγος; Ο Bieber κάνει πάρα πολύ φασαρία ενώ από το σπίτι του έβγαινε ένα βράδυ έντονη μυρωδιά μαριχουάνας. «Η μυρωδιά της μαριχουάνας τρυπούσε τους τοίχους», ανέφεραν έξαλλοι ορισμένοι ένοικοι της πολυκατοικίας. Με τη γειτονιά ήδη να τον στραβοκοιτάζει, ο Bieber είναι πολύ πιθανόν να τα μαζέψει και να μετακομίσει για ακόμη μία φορά.

Πηγή: koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.