CELEBRITIES

Michelle Rodriguez: Χώρισε με την Cara Delevingne


8 Ιουλίου 2014

Δε θα το πιστέψετε με πιο διάσημο ηθοποιό τα έφτιαξε!

Σάλο είχε προκαλέσει η σχέση της ηθοποιού Michelle Rodriguez και του διάσημου μοντέλου Cara Delevingne. Οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικές ακόμα και μπροστά από τα φώτα των παπαράτσι ενώ πολλές φορές έκαναν και απρεπείς χειρονομίες αποδεικνύοντας έτσι τον ξέφρενο τρόπο ζωής τους. Μετά από τις διακοπές τους στο Μεξικό, είχαμε καιρό να τις δούμε μαζί. Ενώ η Cara εμφανιζόταν συχνά στο Λονδίνο με τις φίλες της Suki Waterhouse και Sienna Miller, η Michelle είχε αποστασιοποιηθεί από τα media.

zac efron

Μέχρι που... ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε στη Σαρδηνία στο σκάφος με τον Zac Efron. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό ενώ η Michelle είναι ερωτευμένη. Όπως φαίνεται η Michelle έχει ένα wild χαρακτήρα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε δηλώσει πως κάνει σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες. Κρίμα ο Zac... φαινόταν ήσυχο παιδί!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.