CELEBRITIES

Blake Lively: Ακολουθεί τα χνάρια της Sarah Jessica Parker


24 Ιουλίου 2014

Απαντά σε 73 ερωτήσεις μέσα σε 6 λεπτά!

H Blake Lively είναι το πρόσωπο του τελευταίου εξωφύλλου της Vogue και όχι μόνο φωτογραφίζεται αλλά και μιλάει μέσα σε ένα απολαυστικό 6λεπτο video και απαντά σε 73 ερωτήσεις. Μάλιστα, πολλές από τις απαντήσεις της μας εξέπληξαν ευχάριστα, ειδικά όσες είχαν αν κ΄νουν με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds. Το καλύτερο δώρο που σου έχουν χαρίσει;" Ένα video με όλους τους ανθρώπους που είχαν επίδραση στη ζωή μου από τον σύζυγό μου." Αγαπημένος φούρνος; "Το σπίτι μου. Ο σύζυγό μου το ονομάζει Blakery (Blake+Bakery)."

Στο video, η ηθοποιός φοράει ένα εφαρμοστό, cocktail φόρεμα ενώ εντύπωση μας έκαναν οι ιδιαίτερες γόβες Christian Louboutin που έβγαλε κάποια στιγμή για να περπατήσει ξυπόλυτη. H αμεσότητά της με την κάμερα και τον δημοσιογράφο ήταν θαυμαστή ενώ έδειχνε ακόμα πιο γλυκιά από την Femme Fatale Blake που συναντάμε στο κόκκινο χαλί. Με λίγα λόγια, την αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο!

Ιδού μερικά highligts από την συνέντευξη:

Το καλύτερο πράγμα που έγινε αυτό το μήνα: "Το λανσάρισμα του Preserve (το site της)"

Ποια είναι η αγαπημένη σου στολή Halloween; "Αυτή που μπορώ να φτιάξω με τα δυο μου χέρια"

Αν δεν ζούσες στην Ανατολική Ακτή, που αλλού θα μπορούσες να ζεις; "Στο Παρίσι."

Ποιός χαρακτήρας από το Sex And the Sity σε αντιπροσωπεύει περισσότερο; "Οι άνδρες"

Τί χρώμα ήταν το φόρεμα που φόρεσες στο χορό της αποφοίτησής σου; "Κοραλλί".

Απολαύστε το video. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.