CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Ξόδεψε 100.000 ευρώ


29 Ιουλίου 2014

Για το πάρτυ γενεθλίων της.

Όχι, δεν τσιγκουνεύτηκε η Jennifer lopez στα γενέθλιά της, και ξόδεψε συνολικά 100.000 ευρώ στο ελληνικό Nammos της Νέας Υόρκης!

Η απόλυτη σταρ έκλεισε τα 45 και αποφάσισε να το γιορτάσει με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Η γενέθλια τούρτα ήταν ένα ομοίωμα-ζαχαρωτό της λατίνας καλλονής, ξαπλωμένης πάνω σε σοκολατένιο λιοντάρι, με το φόρεμά της να αποτελεί πιστό αντίγραφο του θρυλικού πράσινου Versace στα Grammy του 2000. Την φαντασμαγορική τούρτα επιμελήθηκε το κατάστημα-ζαχαροπλαστείο SamiCakes Boutique.

toyrta

Μαζί με φίλους και λίγους συγγενείς στο πλευρό της, έλαμπε μέσα σε ένα λευκό σύνολο. Σύμφωνα με τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να χορεύει και να χαμογελά. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί, ενώ να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως το μενού ήταν άκρως ελληνικό...

1 Δείτε κι άλλες εικόνες από το πάρτυ στο koolnews.gr. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.