CELEBRITIES

O Zac Efron μιλάει για την περίοδο της αποτοξίνωσης


30 Ιουλίου 2014

Σε συνέντευξη-εξομολόγηση.

Ο Zac Efron είναι από τους ηθοποιούς που γνώρισαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα από την νεαρή του ηλικία. Αυτό του άλλαξε τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα πράγματα αφού η καθημερινότητά του δεν είχε καμία σχέση με όσα μέχρι τότε γνώριζε. Μίλησε λοιπόν σε μία συνέντευξη από καρδιάς και αναφέρθηκε και στην περίοδο της αποτοξίνωσης:
"Ήταν τόσο γρήγορη η επιτυχία, ήταν σοκαριστικό. Η πρόκληση δεν ήταν ποτέ η δουλειά, ποτέ. Ήταν κάτι μεταξύ της δουλειάς και της κοινωνικής πλευράς των πραγμάτων. Όπου πήγαινα υπήρχε Τύπος και άνθρωποι να με παρατηρούν. ..αυτό μπορεί να σε μπερδέψει... (...)Όταν έγινε αυτό ήμουν στο σημείο που νοιαζόμουν λιγότερο για τη δουλειά και περισσότερο για τα σαββατοκύριακα. Δεν κρατιόμουν. Ήθελαν να βγω έξω, να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αλλά όταν τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω, είπα αυτό είναι άσχημο!"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.