CELEBRITIES

Πωλείται η τελευταία Cadillac του Elvis


17 Αυγούστου 2014

Elvis-Presley-570-775x600.jpg

Ένας χάρτινος στόχος σκοποβολής, διάτρητος από τις σφαίρες που του είχε ρίξει ο Elvis Presley, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 27.500 δολαρίων, στην πρώτη δημοπρασία που οργανώθηκε στο Γκρέισλαντ, το σπίτι του θρυλικού τραγουδιστή στο Μέμφις του Τενεσί.

Η δημοπρασία ήταν μία από τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στο πλαίσιο της "Εβδομάδας Elvis " για την 37η επέτειο από το θάνατο του Presley, στις 16 Αυγούστου 1977, σε ηλικία 42 ετών.

Συνολικά διατέθηκαν προς πώληση στους συλλέκτες 72 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και η τελευταία Cadillac που είχε αγοράσει ο Elvis. Ένα κόσμημα από χρυσό και διαμάντια που φορούσε ο Presley όταν συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον πουλήθηκε 82.500 δολάρια ενώ ένα τηγάνι και η απόδειξη αγοράς του, υπογεγραμμένη από τη μητέρα του Elvis, έφτασε τα 4.750 δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.