CELEBRITIES

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Madonna στο instagram


18 Αυγούστου 2014

Madonna-madonna-1262548_1280_10241.jpg

Την ημέρα των γενεθλίων της.

Tα 56 της χρόνια γιόρτασε τo Σάββατο η περίφημη Madonna, η οποία χαρακτηρίζεται από τον Τύπο διεθνώς ως «η βασίλισσα της ποπ», ούσα στην κορυφή της μουσικής σκηνής εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες χάρη στο ταλέντο της αλλά και στο συστηματικό φλερτ της με την πρόκληση.

Μάλιστα η γεννημένη στις 16 Αυγούστου του 1958 στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ Madonna Louise Ciccone φρόντισε να σκανδαλίσει ακόμα μια φορά το κοινό:

Ανέβασε στο Instagram μια παλαιά γυμνόστηθη φωτογραφία της στην οποία έγραψε προς τους 1,9 εκατ. ακολούθους της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Με το κουστούμι των γενεθλίων μου! Το κορίτσι δεν μπορεί να κρατηθεί! Σας ευχαριστώ για τις ωραίες ευχές σας».

Η φωτογραφία είναι από τα χρόνια που η Madonna είχε «μεταμορφωθεί» σε Merilyn Monroe. Η ίδια πάντως λίγο αργότερα ανήρτησε στο Instagram και μια φωτογραφία του οκτάχρονου θετού της γιου Ντέιβιντ Ντάνμπα, τον οποίο έχει υιοθετήσει με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι.

 «Ο συνοδός μου για απόψε» έγραψε υπερήφανη, με τον οκτάχρονο David να ποζάρει με σμόκιν.

Πηγή: koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.