CELEBRITIES

Η sexy φωτογράφιση της Candice Swanepoel


18 Σεπτεμβρίου 2014

Candice-Swanepoel-malibu-12-570-Copy.jpg
Ο ξανθός άγγελος της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, ταξίδεψε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας για της ανάγκες της νέας της φωτογράφισης.

Το πρωί της Δευτέρας η Candice και όλο το επιτελείο της φωτογράφισης πέρασαν ώρες ολόκληρες κάτω από τον καυτό ήλιο για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα. Το 25χρονο supermodel φορώντας μόνο το μαγιό του έδειχνε να το απολαμβάνει και άκουγε με προσοχή τις συμβουλές των φωτογράφων. Μαυρισμένη και με αψεγάδιαστο κορμί εντυπωσίασε τους τυχερούς που βρέθηκαν στην παραλία του Μαλιμπού και μοίραζε χαμόγελα σε όποιον την κοιτούσε. Η καριέρα της Candice Swanepoel πάει από το καλό στο καλύτερο και οι μετοχές τις στον κόσμο της μόδας ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Δικαίως θα λέγαμε εμείς, καθώς το 25χρονο μοντέλο με τα μακριά ξανθά μαλλιά του και τις εντυπωσιακές του καμπύλες… προκαλεί και αναστατώνει.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο koolnews.gr

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.