CELEBRITIES

Παντρεύτηκε στα κρυφά η Lady Gaga;


3 Οκτωβρίου 2014

1384285032_lady-gaga-taylor-kinney-zoom.jpg

Αν αληθεύει, πρόκειται για μία είδηση-ΣΟΚ!

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, η Lady Gaga και ο αγαπημένος της Taylor Kinney αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από τρία χρόνια σχέσης. Η έντονη φημολογία, ξεκίνησε έπειτα από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, η συμπρωταγωνίστρια του Taylor στη σειρά «Chicago Fire», Sophia Bush. Η ηθοποιός μέσω των hashtags με τα οποία συνόδευσε τη φώτο, υπονόησε ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως ο 33χρονος σταρ παντρεύτηκε την 28χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια. Η Bush, είπε στους followers της, πως το δαχτυλίδι που φορά στο αριστερό του χέρι ο Kinney, είναι το «προσωπικό» του δαχτυλίδι, επισημαίνοντας πως δεν το φοράει για τη σειρά, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό: (#ThatsHisPersonalRing #NotForTheShow #EveryoneCalmDown)

bush-460x452Αν θυμηθούμε ότι τον Ιούλιο είδαμε φωτογραφίες της Gaga να διαλέγει νυφικό στο Τορόντο του Καναδά με τη μητέρα της, τότε δεν αποκλείεται το σενάριο να ευσταθεί. Ο Kinney και η Gaga ξεκίνησαν να βγαίνουν από το 2011 όταν συναντήθηκαν στο πλατώ για τα γυρίσματα του κλιπ "You and I" .

gagaki-399x460

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.