CELEBRITIES

Jennifer Lopez: «Δεν αισθάνομαι ντροπή για τις επιλογές μου»


19 Οκτωβρίου 2014

H Jennifer Lopez παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη σε βρετανική εφημερίδα και μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει αλλά και για το γεγονός πως κατά καιρούς την κρίνουν για τις επιλογές της. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τα τρία διαζύγια αλλά και για τους πρώην συντρόφους της. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω πάει από σχέση σε σχέση, αλλά, στο τέλος της ημέρας, δεν αισθάνομαι ντροπή για τις επιλογές μου ούτε για τα μαθήματα που πήρα. Είμαι αυτή που είμαι. Είμαι άνθρωπος».

Η όμορφη Λατίνα, που πριν από κάποιο διάστημα χώρισε, από την τελευταία σχέση της με τον άπιστο χορευτή Casper Smart, στη συνέχεια είπε πως οι φίλοι της προσπαθούν να την κάνουν να ξαναμπεί στο παιχνίδι του έρωτα αλλά εκείνη απολαμβάνει να περνάει χρόνο μόνη της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Κάνω αυτό που μου φαίνεται σωστό αυτή τη στιγμή και το σωστό τώρα είναι να είμαι μόνη μου έχοντας λίγο “αγαπώ την Jennifer” χρόνο. Κάτι το οποίο δεν έκανα πολύ στη ζωή μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.