CELEBRITIES

Η ίδια διάγνωση για τρίτη φορά μέσα σε έναν περίπου χρόνο για τον Hugh Jackman


29 Οκτωβρίου 2014

Ο 46χρονος ηθοποιός υπεβλήθη ξανά σε επέμβαση, καθώς του έγινε διάγνωση για καρκίνο του δέρματος για τρίτη φορά. Ο ηθοποιός είχε αφαιρέσει καρκικονογόνα κύτταρα από την περιοχή της μύτης του τον Νοέμβριο του 2013 και το τον Μάιο που μας πέρασε.

Πρόσφατα, αποκάλυψε, πως απ' ό,τι φαίνεται θα κάνει αρκετές ακόμη τέτοιου είδους επεμβάσεις. Στα πλαίσια συνέντευξης, που παραχώρησε κατά την προώθηση της ταινίας του «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» στο Πεκίνο, είπε: «Είμαι ρεαλιστής ως προς το μέλλον και είναι πολύ πιθανό, ότι θα κάνω τουλάχιστον άλλη μια, αλλά πιθανότατα πολλές ακόμη, κάτι που όμως δεν είναι ασύνηθες για έναν Αυστραλό και ειδικά με αγγλικές ρίζες που μεγάλωσε στην Αυστραλία, όπου δεν θυμάμαι ποτέ να μου έχουν πει να φορέσω αντηλιακό».

hugh-jackman-700x700

Παρ'όλα αυτά, ο διάσημος ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών, είναι αισιόδοξος για τα πράγματα και την πορεία της υγείας του, καθώς πρόκειται για αντιμετωπίσιμο τύπο καρκίνου, κάνει τακτικά check-ups και προτρέπει ανθρώπους να μιλήσουν με τους γιατρούς τους και να κάνουν ελέγχους κι εκείνοι, όταν βλέπουν, πως κάτι τους ενοχλεί, και όχι απλώς να αγνοούν το όποιο πρόβλημα.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.