CELEBRITIES

Ο Jamie Oliver αποκαλύπτει τη μυστική του συνταγή για ένα πετυχημένο γάμο


7 Νοεμβρίου 2014

Jamie-Jools-Oliver-1.jpg

Είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια και έχουν τέσσερα παιδιά. Παρ'όλα αυτά, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο σεφ Jamie Oliver και η γυναίκα του Jools φωτογραφίζονται μαζί για εξώφυλλο περιοδικού και μιλούν για την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Red και μίλησε για την οικογενειακή του ζωή. Στο στούντιο φωτογράφησης επικράτησε το απόλυτο χάος, παιδιά τριγυρνούσαν δεξιά και αριστερά, παππούδες έτρεχαν από πίσω τους, μέχρι και μερικές χήνες εμφανίστηκαν κάποια στιγμή.

Είναι δύσκολο να μην νιώσεις ότι ήδη γνωρίζεις τους Oliver, γράφει η δημοσιογράφος που τους πήρε συνέντευξη.  Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που ο Jamie Oliver έστιψε το πρώτο του λεμόνι στις οθόνες μας, με την Jools να δείχνει σαγηνευτικά προσιτή στο background της οθόνης. Στην πραγματική ζωή είναι όπως ακριβώς το ελπίζαμε, ερωτευμένοι, φιλικοί μ' όποιον γνωρίζουν και ...με 4 παιδιά την Poppy(12 χρονών), την Daisy (11 χρονών), την Petal (5 χρονών) και τον Bandy(4 χρονών).

Με το χάος να καραδοκεί στη γωνία, πως καταφέρνουν να διατηρούν τη σχέση τους ζωντανή μετά από 20 χρόνια, αναρωτιέται η δημοσιογράφος και η Jools απευθυνόμενη στονJamie  λέει:"Βασικά είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι έχεις να πεις γι' αυτό, αφού συνήθως δεν μιλάς γι' αυτά τα πράγματα".

Ο Jamie αποδίδει την επιτυχία της μακροχρόνιας σχέσης τους στην αρχική τους επιλογή: "Νομίζω ότι αν διαλέξεις τον σωστό άνθρωπο από την αρχή, ακόμα και αν έχεις μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχείς διαφωνίες, ξέρεις ότι στο τέλος της μέρας όλα είνα καλά". Ο διάσημος σεφ που διακρίνεται για το χιούμορ του αποκάλυψε ακόμα ένα μυστικό που κρατά τη σχέση τους ζωντανή και είναι το γεγονός ότι της φέρνει καπουτσίνο τα απογεύματα και της κάνει μασάζ στα πόδια.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα συχνά ταξίδια του Jamie Oliver  για τα γυρίσματα των εκπομπών του κούραζαν το ζευγάρι, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα, επειδή όπως παραδέχεται και ίδιος δεν λείπει πια τόσο συχνά από το σπίτι, μόνο 2 μήνες τον χρόνο.

Η Jools αποκαλύπτει ότι θα ήθελε ο Jamie να δουλεύει λιγότερο αλλά έχει συνηθίσει πια. Συν ότι έχει πολλές δικές της δουλειές που την κρατούν απασχολημένη, όπως η σειρά Little Bird, τα παιδικά ρούχα που σχεδιάζει για τα Mothercare.

Ο Jamie παρότρυνε την Jools να δημιουργήσει τη δική της συλλογή και το επικροτεί. Όπως λέει και ο ίδιος: "Εργοδοτώ πολλές γυναίκες και βλέπω πως ευτυχισμένες γυναίκες είναι αυτές που έχουν λίγο απ' τα δύο, που δεν είναι ούτε full-time εργαζόμενες, ούτε full-time μαμάδες. Η Jools διαφωνεί μαζί του και λέει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Δεν με πειράζει να είμαι απλά μαμά, ούτε να με βλέπουν ως γυναίκα του Jamie".

Η Jools αφήνει μία ακόμα αποκάλυψη για το τέλος: "Δεν θα με πείραζε να διευρύνουμε την οικογένεια μας. Θα ήταν ωραίο να αποκτούσαμε δίδυμα".

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.