CELEBRITIES

Stars του Hollywood που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως συνοδοί κυρίων


16 Φεβρουαρίου 2015

4101e51c796c77e70f30f522734c8238.jpg

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood που έγραψαν και γράφουν ιστορία με την υποκριτική, το ταλέντο και τη γοητεία τους ξεκίνησαν την καριέρα τους ως πόρνες πολυτελείας. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι σύμβολα του σεξ, αμοίβονταν για σεξ πριν καταλήξουν να γίνουν τα πιο λαμπερά αστέρια παγκοσμίως.

Για τη Marilyn Monroe λέγεται ότι έπαιρνε 500 δολάρια για κάθε ραντεβού και συνήθως ήταν μεγαλοπαραγωγοί του Hollywood και σκηνοθέτες. Βέβαια, υπάρχει και η φήμη ότι έχει γυρίσει και πoρνό ταινία, χωρίς να έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

marilyn-monroe-3-andrew-fare

Για την Kim Novak πληροφορίες ανέφεραν, ότι στη δεκαετία του ’60 αστυνομικοί του Σικάγο την συνέλαβαν για πoρνεία.

kim-novak001

Για την πανέμορφη Σοφία Λόρεν φήμες λένε ότι έδρασε στη Ρώμη με το όνομα Σοφία Βιλάνι Τσικολόν.

1294643-sophia_loren

Στα 17 της φαίνεται να ξεκίνησε την καριέρα της ως πόρνη στο Hollywood η Joan Collins, η πιο κακιά τηλεοπτική φιγούρα, της τηλεόρασης τη δεκαετία του '80 με τον περίφημο ρόλο της στη Δυναστεία.

Joan-Collins

Τα δημοσιεύματα για τη Sharon Stone κάνουν λόγο και για το κασέ της. Η συγκλονιστική γοητεία της είχε ανεβάσει την τιμή στα 1000 δολάρια την ώρα.

stone

Την Catherine Zeta-Jones ανακάλυψε ο σύζυγος της Michael Douglas και ζητούσε 10.000 δολάρια για κάθε επίσκεψη. Πριν γίνει η διάσημη ηθοποιός του Hollywood έκανε συχνές επισκέψεις στο Las Vegas με πάμπλουτες κυρίες.

catherine-zeta-jones-hot-sizzling-photo

Δείτε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.