CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William συνάντησε ελέφαντες στην Κίνα


4 Μαρτίου 2015

Ο πρίγκιπας William αστειεύτηκε πως ο γιος του πρίγκιπας George θα τον ζήλευε που συνάντησε τον αρκούδo Paddington στην Σαγκάη την Τρίτη. Λίγο αργότερα, ωστόσο, ήρθε face-t0-face και με έναν ελέφαντα στο μοναδικό καταφύγιο ελεφάντων της Κίνας. Φυσικά, ο Δούκας του Cambridge δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να τον ταΐσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, την τελευταία ημέρα της επίσημης περιοδείας του. Συγκεκριμένα, συνάντησε τον 13χρονο θηλυκό ελέφαντα Ran Ran στο Yunnan.

The Duke of Cambridge visits the Xishuangbanna Elephant Sanctuary and meets rescued Elephant 'Ran Ran' in Xishuangbanna, China on March 4, 2015. Pictured: Prince William, Duke of Cambridge Ref: SPL966231  040315   Picture by: James Whatling Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Ο Δούκας, που είναι πρόεδρος του οργανισμού United for Wildlife, έχει οργανώσει εκστρατεία ενάντια στο παράνομο κυνήγι των ελεφάντων (λόγω του πολίτιμου χαυλιόδοντά τους) και στη διάρκεια του ταξιδιού του ασχολήθηκε με την ενημέρωση για το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς στην Κίνα είναι έντονη η κατανάλωση του συγκεκριμένου προϊόντος. Στο καταφύγιο φιλοξενούνται περίπου 250 άγριοι ελέφαντες.

PRINCE WILLIAM VISITS  MENGMAN VILLAGE AND MEETS THE DAI PEOPLE IN YUNAN PROVINCE CHINA ..Picture Arthur Edwards.

Στη συνέχεια, ο William συνάντησε και συνομίλησε με ντόπιους κατοίκους της περιοχής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.