CELEBRITIES

Ο George Clooney και ο Bill Murray σε ελληνική ταβέρνα στην Αστόρια


9 Μαρτίου 2015

George-Clooney-Bill-Murray-Times-BFI-London-u-zjCc3lTv3l.jpg

H περιοχή της Αστόρια στη Νέα Υόρκη είναι η κοιτίδα του ελληνισμού στην καρδιά της Αμερικής και οι ελληνικές κοινότητες καθώς και οι ανάλογες ταβέρνες χαρακτηρίζουν το γαστρονομικό χάρτη της.

Πρόσφατοι και πολύ ικανοποιημένοι πελάτες μιας από αυτές τις ταβέρνες ήταν ο George Clooney και ο Bill Murray. H ταβέρνα ονομάζεται "Κυκλάδες" και οι χαρούμενοι ιδιοκτήτες δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και να ανεβάσουν μια φωτογραφία με τους διάσημους ηθοποιούς.

Bill Murray loved us so much he brought a friend... #georgeclooney #billmurray #tavernakyclades #seafood #greekfood #freshfish #tavernakycladeseastvillage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tavernakyclades (@tavernakyclades) στις

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη του εστιατορίου, έμειναν περίπου 45 λεπτά, ήταν πολύ άνετοι και εύκολοι πελάτες και τα πιάτα που δοκιμάσανε ήταν κλασικές ελληνικές γεύσεις. Ο Bill Murray μάλιστα ενθουσιάστηκε με τα ντολμαδάκια και ζήτησε δεύτερη μερίδα. Έφαγαν επίσης κοτόπουλο κεμπάπ & ντιπ χαβιαριού. Ο Clooney είναι στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της ταινίας "Money Monster" και κυκλοφορεί καθημερινά αναζητώντας καλές γεύσεις. Όταν ο Murray τον ενημέρωσε για τις "Κυκλάδες", δεν έχασε λεπτό. Άλλωστε ήταν δοκιμασμένη συνταγή από το φίλο του και τη Sophia Coppola που είχαν πάει μια μέρα πριν.

Monday just got a whole lot better when Bill Murray and Sofia Coppola stopped in for lunch... #tavernakyclades #seafood #greekfood #freshfish #billmurray #snl Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tavernakyclades (@tavernakyclades) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.