CELEBRITIES

Kate Winslet: "Οι ρυτίδες μου ήρθαν για να μείνουν"


15 Μαρτίου 2015

Στο εξώφυλλο του InStyle Απριλίου πρωταγωνιστεί η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, και για άλλη μία φορά δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όλα.

Για το βάρος που πήρε στην τελευταία εγκυμοσύνη της: "Στα γυρίσματα της ταινίας μου A Little Chaos διένυε το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου. Πραγματικά, είχα σακούλες κρυμένες κάτω από τα ρούχα μου. Είχα πολύ μεγάλο στήθος. Γενικά, φουσκώνω γρήγορα όταν είμαι έγκυος".

mesaΓια τον σύζυγό της Ned RocknRoll: "O Ned είναι ο πιο φανταστικός και πρόθυμος μπαμπάς. Είναι σαν τον σούπερμαν. Κι αυτό κάνει μεγάλη διαφορά. Είμαι τόσο τυχερή. Για την ακρίβεια, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι".

Για τον χρόνο που περνάει και την απόφασή της να μην κάνει ενέσεις Botox: “Λοιπόν, στ' αλήθεια οι ρυτίδες εμφανίζονται σε ένα πρόσωπο που γερνάει, αυτό είναι σίγουρο. Οι δικές μου ρυτίδες ήρθαν και θα μείνουν".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.