CELEBRITIES

Η νίκη της Angelina Jolie στα Kids Choice Awards


30 Μαρτίου 2015

Με τεράστιο ενθουσιασμό αντέδρασαν η 10χρονη Zahara και η 8χρονη Shiloh στην νίκη της μαμάς τους Angelina Jolie με το βραβείο του "Αγαπημένου Κακού ήρωα" στα προχτεσινά Kids Choice Awards 2015.

Οι δύο κόρες της 39χρονης ηθοποιού, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως Κακιά Μάγισσα στο Maleficent, έπεσαν γελώντας στην αγκαλιά της. Εκείνη, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση αφότου ανακοίνωσε πως αφαίρεσε για λόγους πρόληψης τις ωοθήκες της, έδωσε έναν εμπνευσμένο ευχαριστήριο λόγο.

"Όταν ήμουν παιδί μου έλεγαν πως ήμουν διαφορετική. αλλά συνειδητοποίησα κάτι: είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός. Να είσαι ο εαυτός σου. Και όταν κάποιος σου λέει ότι είσαι διαφορετικός, απλά να χαμογελάς και να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά, να είσαι περήφανος. Και ως 'κακιά', θα σας έλεγα: 'να προκαλείτε φασαρία πού και πού. Κάνει καλό!'" είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.