CELEBRITIES

Lypita Nyong'o: Η ζωή μετά τα Όσκαρ & το νέο της εξώφυλλο


3 Απριλίου 2015

Σε τελευταία συνέντευξή της στο βρετανικό Harper's Bazaar η 31χρονη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, έναν χρόνο μετά τη βράβευσή της με το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία 12 Xρόνια Σκλάβος. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, ήταν και η παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη. "Νόμιζα ότι η καριέρα μου θα τελείωνε μετά τα Όσκαρ. Νόμιζα ότι θα περνούσαν τα Όσκαρ και μετά ξαφνικά όλα θα επέστρεφαν στην κανονική τους ροή, κι εγώ πίσω στο διαμέρισμά μου".

lupita-cover

Για την υποκριτική τόνισε: "Απολαμβάνω να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Απολαμβάνω ακόμη και να είμαι σε μια άβολη κατάσταση για κάποιο λόγο. Είναι πρόκληση για μένα. Γι' αυτό είμαι ηθοποιός. Τίποτα δεν είναι βολικό για έναν ηθοποιό. Πάντα είσαι στα όρια".

Για την ευθύνη που νιώθει λόγω του χρώματός της: "Η ευθύνη που αισθάνομαι δεν πηγάζει από το χρώμα μου αλλά από το θάρρος μου. Νιώθω ευθύνη να μιλήσω για κάποια συγκεκριμένα πράγματα, όπως θα ήθελα να έχει μιλήσει και για μένα κάποιος. Ξέρω ότι είμαι σε μια πολύ μοναδική θέση, όπου πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με βλέπουν και συνδέονται μαζί μου. Είμαστε στο 2015. Η ποικιλία υπάρχει. Είναι κουραστικό να πρέπει να εξηγήσω ότι μιλώ Αγγλικά, επειδή οι άνθρωποι από την Κένια μιλούν Αγγλικά".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.