CELEBRITIES

Τα λαμπερά 75α γενέθλια της βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας


17 Απριλίου 2015

Capture3.jpg

Με κάθε επισημότητα και... βασιλική μεγαλοπρέπεια, γιορτάστηκαν στο Παλάτι του Κρίστιανμποργκ, τα 75α γενέθλια της βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας.

Οι εορτασμοί έχουν αρχίσει ήδη από τις αρχές του Απριλίου, αλλά κορυφώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ, με ένα λαμπερό δείπνο, παρουσία πολλών εστεμμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Άννα Μαρία, η οποία είναι αδερφή της Μαργκρέτε. Εκεί ήταν και ο βασιλιάς Φελίππε με την βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, ο βασιλιάς της Νορβηγίας Χάραλντ, ο βασιλιάς του Σουηδίας Κάρολος Γουσταύος, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ανρί, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλλεμ Αλεξάντερ, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος, ο Πρόεδρος της Ισλανδίας Όλαφ Γρίνσομ και φυσικά η κυβέρνηση της Δανίας με επικεφαλής την πρωθυπουργό Χέλλε Τόρνινγκ Σμιντ, η οποία κάθισε δίπλα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Την επόμενη, η βασίλισσα Μαργκρέτε και όλοι οι καλεσμένοι της, από το Παλάτι του Αμαλίεμποργκ αυτή τη φορά, χαιρέτισαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία μπροστά στο ανάκτορο για να της ευχηθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη δεξίωση και τους λαμπερούς καλεσμένους στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.