CELEBRITIES

Johnny Depp & Amber Heard: Ταξιδεύοντας με private jet


21 Απριλίου 2015

O Johnny Depp και η σύζυγός του Amber Heard έφτασαν μαζί το πρωί της Τρίτης στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, δίνοντας τέλος έτσι στις φήμες πως ο γάμος τους περνούσε ήδη την πρώτη του κρίση. Ο 51χρονος ηθοποιός και η 28χρονη σύζυγός του φορούσαν τις βέρες τους, ενώ εκείνη φορούσε και το διαμαντένιο μονόπετρο των αρραβώνων τους, κατά την αποβίβασή τους από το liar jet με το οποίο ταξίδεψαν. Το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί μαζί από τον Φεβρουάριο που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του γάμου τους.

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY*** Johnny Depp & Amber Heard arrive on private jet at Brisbane Airport today Pictured: Johnny Depp, Amber Heard Ref: SPL1004878  210415   Picture by: INFphoto.com

Ο Johnny Depp βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της σειράς Οι Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά λόγω ενός ατυχήματος που είχε στον καρπό του, αναγκάστηκε στις 10 Μαρτίου να επιστρέψει στην Αμερική. "Η επιστροφή του εξαρτιόταν από την ανάρρωσή του, καθώς έκανε χειρουργική επέμβαση" ανακοίνωσε η παραγωγή της ταινίας.

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY***Johnny Depp & Amber Heard arrive on private jet at Brisbane Airport todayPictured: Johnny Depp, Amber HeardRef: SPL1004878  210415  Picture by: INFphoto.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.