
Λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερο παιδιού του πριγκιπικού ζευγαριού, η Kate Middleton παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, πήγε με τον Πρίγκηπα Γεώργιο στο πάρκο.
Η Kate ήταν απλά και casual ντυμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω, ενώ μετά από το έντονο και χαρούμενο παιχνίδι με το μικρό, η κοτσίδα της χαλάρωσε χωρίς να την ενδιαφέρει καθόλου, μιας και απολάμβανε τη βόλτα της και τη χαρά του γιου της. Ο μικρούλης έπαιξε και τάισε μερικά από τα ζώα που υπήρχαν στο πάρκο.

Διαβάζονται Τώρα
- Οι αλτρουϊστές του ζωδιακού: 3 ζώδια που ενεργούν πάντα χωρίς προσωπικό όφελος
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.