CELEBRITIES

Αστρονομική αμοιβή για τη Jennifer Lawrence


9 Μαΐου 2015

Hunger-Games_13.jpg

Ότι το Hollywood είναι η Γη της Επαγγελίας είναι γνωστό. Ότι αρκεί μία και μόνο επιτυχία για να βγάλει κάποιος ένα αξιοσέβαστο ποσό είναι επίσης γνωστό. Βάσει αυτών των δύο κάθε χρόνο βλέπουμε ηθοποιούς και τραγουδιστές που βγαίνουν στο προσκήνιο και γίνονται είτε one hit wonders είτε ξεκινούν μια αξιόλογη καριέρα. Παράλληλα με την καριέρα γεμίζει και ο τραπεζικός τους λογαριασμός. Η Jennifer Lawrence είναι μια ηθοποιός κυριαρχική στην βιομηχανία του θεάματος από το 2012 και κάθε χρόνο εξελίσσεται σε κάθε τομέα.

Είναι όμως και μια από τις πιο εμπορικές ηθοποιούς. Κι αυτό σημαίνει πακτωλό χρημάτων για την ίδια και όσους διαχειρίζονται την εικόνα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2014 οι ταινίες στις οποίες συμμετείχε είχα συνολικό κέρδος 1.4 δις δολάρια, με το Hunger Games να είναι η ναυαρχίδα του κέρδους. Σε αυτό το τεράστιο ποσό δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα ισχυρό μερίδιο η Jennifer. Παρέμενε όμως μέχρι πριν λίγο ριγμένη. Σύμφωνα και με το Sony Hacking του Δεκεμβρίου, τα λεφτά που πήρε στο American Hustle ήταν πολύ λιγότερα από Christian Bale, Bradley Cooper και Amy Adams.

Η τάξη αναμένεται να αποκατασταθεί από φέτος, μιας και η Lawrence θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός με μισθό για κάθε ταινία της που θα φτάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Τόσα δεν πήρε στα ντουζένια του το ζεύγος Pitt - Jolie.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter η Lawrence διαπραγματεύτηκε με τη Sony για τη συμμετοχή της στη νέα sci-fi romance ταινία Passenger συμβόλαιο τέτοιου ύψους. Αν η ταινία πάει άπατη τότε το ταμείο της Sony θα ματώσει κυριολεκτικά. Στο παρελθόν οι μόνοι ηθοποιοί που έχουν αξιώσει τέτοιο ποσό είναι οι Ματ Ντέιμον, Σάντρα Μπούλοκ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.