CELEBRITIES

H Kim Kardashian ξανθιά στη Vogue Βραζιλίας


28 Μαΐου 2015

Untitled21.jpg

H απόφαση της Kim Kardashian να γίνει κατάξανθη τον περασμένο Μάρτιο ήταν εμπνευσμένη, όπως είχε πει, από μία φωτογραφία της Madonna, ωστόσο τη βοήθησε να "λανσάρει" και ένα νέο look α-λα-Marilyn Monroe. Ως στάρλετ λοιπόν φωτογραφήθηκε η 34χρονη σταρ για το εξώφυλλο του νέου τεύχους της Vogue Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται ως η Marilyn Monroe του 2015.

UntitledΣτη φωτογράφηση της Ellen Von Unwerth, η Kim παίρνει τις καλύτερες pin-up πόζες της για δύο εξώφυλλα -σε ένα από αυτά φοράει ένα crop top, και στο άλλο δερμάτινα γάντια. Το περιοδικό τονίζει πως είχε ζητηθεί να φορέσει περούκα -και μάλιστα, είχε γίνει σχετική παραγγελία- αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, εφόσον η ίδια αποφάσισε να βάψει έτσι κι αλλιώς τα μαλλιά της ξανθά.

Untitled2Προκαλώ όσους θέλουν να κάνουν αυτά που κάνω εγώ και μετά να μου πουν αν έχω ή όχι ταλέντο" λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Kim Kardashian.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.