CELEBRITIES

H Katy Perry ποζάρει σχεδόν γυμνή στη φθινοπωρινή καμπάνια του Moschino


16 Ιουνίου 2015

MTMw.jpg

Η Katy Perry τον τελευταίο χρόνο από την εμφάνιση της στο Met Gala μέχρι και την παράσταση στο Superbowl ήταν ντυμένη 100% με Moschino και αυτό γιατί δηλώνει fun του σχεδιαστή Jeremy Scott ,ο οποίος παρουσίασε για τον οίκο τη δική του collection.

MTMwOTE4NzUzMTUwOTk5MDA2

Επομένως η επιλογή της ως το πρόσωπο της φθινοπωρινής καμπάνιας δεν αποτέλεσε τόσο ιδιαίτερη έκπληξη, όσο η άνεση της και η εκφραστικότητα της στο φωτογραφικό φακό, τη στιγμή που ένα παλτό κάλυπτε μόνο το μισό της κορμί.

MTMwOTE4NzUzMTUwOTk3Nzc4

Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού η 30χρονη τραγουδίστρια απέδειξε ότι μπορεί κάλλιστα να αντεπεξέλθει και ως μοντέλο.

katy perry moschino

Γενικά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότερο οι καλλιτέχνες ενδίδουν σε διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις πέραν του πεδίου τους, με πρόσφατα παραδείγματα τον David Beckham ο οποίος θα δοκιμάσει τις υποκριτικές του δυνατότητες και τον Johnny Depp ο οποίος θα προμοτάρει νέο άρωμα του Dior.

MTMwOTE4NzUzNDE5NDU2NDgy

Το αν είναι καλοί ή κακοί θα κριθεί δια του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.