CELEBRITIES

Emma Stone: "Έκανα το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς"


19 Ιουνίου 2015

Μια απολαυστική συνέντευξη στο The Wall Street Journal έδωσε πρόσφατα η Emma Stone. Αναφερόμενη στην έντονη προσπάθειά της να διατηρήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στην πρόσφατο σκάνδαλο με τους hackers στους υπολογιστές της Sony Pictures, που κατάφεραν να βρουν τα προσωπικά στοιχεία πολλών ηθοποιών -ανάμεσά τους και της ίδιας.

Η Emma Stone έχει γυρίσει 9 ταινίες με τη συγκεκριμένη εταιρεία, οπότε το όνομά της βρέθηκε σε πολλά e-mails που διέρευσαν. Μάλιστα, διέρευσε τόσο η ηλεκτρονική της διεύθυνση, όσο και ο αριθμός του κινητού της στο WikiLeaks.

Έκανα ένα από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει κανείς: αντεδρασα πολύ σπασμωδικά. Λάμβανα emails και μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνώριζα - Γεια, είμαι ο Joe από τη Μ. Βρετανία. Μου αρέσουν οι ταινίες σου-. Κι εγώ ήμουν τόσο ταραγμένη, που μπήκα στο in-box και διέγραψα όλα μου τα emails. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, διέγραψα μόνιμα χλιάδες μηνύματα που μετρούσαν περίπου έξι χρόνια. Είχα φρικάρει στη σκέψη πως κάποιος ήταν εκεί μέσα. Ήταν απαίσιο. Έκλαιγα για μία ώρα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.