Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Nick Cannon, η Mariah Carey είναι και πάλι ερωτευμένη.
James Packer είναι το όνομα του νέου της συντρόφου, με τον οποίο πρόσφατα πέρασαν ρομαντικές ημέρες στο Kάπρι της Ιταλίας. Η 45χρονη ποπ σταρ γνώρισε τον James μέσω κοινού τους φίλους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα επόμενος σταθμός του ταξιδιού τους είναι οι Κάννες και το Σεν Τροπέ.

Ο 47χρονος James, είναι δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας, με περιουσία που υπολογίζεται στα 6,8 δις δολάρια, γεγονός που τον καθιστά τον έβδομο πλουσιότερο άνθρωπο στην Αυστραλία. Πηγή των εσόδων του ήταν μια εταιρεία στον χώρο των Media, την οποία έχει πια πουλήσει. Πλέον είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και καζίνο στην Αυστραλία αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Ο James Packer έχει επίσης δύο διαζύγια στο ενεργητικό του. Με τη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, χώρισαν το 2013.
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Προβλέψεις εβδομάδας 22 - 28 Ιουνίου 2026 για τα ζώδια, από την ζαρΑτούΣΤΡΑ - Σταθερότητα, ωριμότητα και προοπτική στις σχέσεις
- Αντηλιακή κρέμα με χρώμα: Οι καλύτερες επιλογές για γυναίκες άνω των 60
- Βρήκαμε την οικονομική λύση από τα ΙΚΕΑ που θα βάλει σε τάξη τα συρτάρια της κουζίνας σου στο άψε σβήσε