CELEBRITIES

Johnny Depp: Πλήρωσε λογαριασμό ρεύματος θαυμάστριάς του


12 Ιουλίου 2015

Johnny_Depp-1.jpg

Το είδαμε και αυτό. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο φιλικός και πρόσχαρος είναι με τους θαυμαστές του.

Ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. Η νεαρή Είκι, χρόνια θαυμάστρια του Johnny Depp είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον πασίγνωστο ηθοποιό. Όπως κάθε νεαρή κοπέλα που συναντά το αγαπημένο της είδωλο από κοντά έτσι και η Είκι δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του αλλά και να του ζητήσει ένα αυτόγραφο.

Μόνο που πάνω στον πανικό της από χαρά η νεαρή θαυμάστρια φαίνεται να μην έβρισκε κάποιο λευκό χαρτί και έτσι δεν ντράπηκε να βγάλει τον λογαριασμό του ρεύματος από την τσάντα της. Ο Johnny Depp αφού της χάρισε την γραπτή του αφιέρωση, τηλεφώνησε στην εταιρεία και ανέλαβε να εξοφλήσει τον λογαριασμό της νεαρής κοπέλας. Η νεαρή Είκι ευχαρίστησε τον αγαπημένο της ηθοποιό αφού με δυσκολία συνειδητοποίησε τι της συνέβη.

Το διαβάσαμε toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.