CELEBRITIES

Η 22χρονη που έκλεψε την καρδιά του Tom Cruise


26 Ιουλίου 2015

Με μια "εξωστρεφή" και "δημοφιλή" 22χρονη κοπέλα συνδέουν τα ξένα Μέσα τον Tom Cruise, με αρκετά από αυτά να ισχυρίζονται πως ο 53χρονος σταρ είναι έτοιμος να ανέβει για τέταρτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Πρόκειται για την 22χρονη Emily από το Herdfordshire, κόρη εκατομμυριούχου τραπεζίτη, που βρισκόταν στο πλευρό του ως βοηθός στα γυρίσματα της ταινίας Μission Impossible: Rogue Nation.

UK CLIENTS MUST CREDIT: AKM-GSI ONLY Jasper, GA - Tom Cruise continues to stay hard at work on his new film,

Ο Cruise - που στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με τις Katie Holmes, Nicole Kidman και Mimi Rogers - έχει "μαγευτεί" από την Emily, η οποία σύμφωνα με φήμες, ήταν πάντα πολύ καλή στο να κερδίζει τους άντρες.

'Mena', starring Tom Cruise,  filming in Ball Ground, Georgia on July 12, 2015. Pictured: Tom Cruise's assistant Emily Ref: SPL1076093  120715   Picture by: Dana Mixer / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

H Εmily έχει εργαστεί και σε άλλα κινηματογραφικά πλατό. Η οικογένειά της είναι αρκετά συνηθισμένη, αν και η ίδια μεγάλωσε σε μια έπαυλη κόστους 1,1 εκατ. λιρών στο Hertfortshire. Μετά το σχολείο πήρε ένα πτυχίο στο χώρο της γραμματειακής / επιχειρηματικής υποστήριξης. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα συνεργαστεί με τον Tom Cruise και στην επόμενη ταινία του, Mena.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.