CELEBRITIES

Bobbi Kristina Brown: πέθανε η κόρη της Whitney Houston


27 Ιουλίου 2015

bobbi-kristina-c-768.jpg

​Σε ηλικία μόλις 22 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina από μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη. Η νεαρή νοσηλευόταν από τις 31 Ιανουαρίου σε κώμα, χωρίς να παρουσιάζει καμία πρόοδο στην κατάστασή της.

Η Κρίστεν Φόστερ, εκπρόσωπος της οικογένειας, τόνισε στα ΜΜΕ ότι «Η  Bobbi Kristina έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου 2015, περικυκλωμένη από την οικογένειά της. Επιτέλους βρήκε τη γαλήνη στην αγκαλιά του Θεού. Ευχαριστούμε και πάλι όλους για την απίστευτη αγάπη και υποστήριξη του τελευταίους αυτούς δραματικούς μήνες»

«Παρηγοριέται γιατί πλέον η Bobbi Kristina είναι μαζί με τη μητέρα της και πλέον δεν θα είναι δυστυχισμένη ούτε θα πονάει. Επιτέλους γαλήνεψε. Το γνωρίζει αυτό και κάπως τον ηρεμεί», δήλωσε συγγενής για την κατάσταση του πατέρα της, Bobby Brown.

Η Bobbi Kristina έφυγε τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Whitney Houston, η οποία στα 48 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, λίγες ώρες πριν από το πάρτι που θα δινόταν για τα βραβεία Γκράμι.

Με το που έγινε όμως γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου της την Κυριακή το βράδυ, χιλιάδες επώνυμοι και θαυμαστές της εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media, με πρώτη την Oprah Winfrey, η οποία έγραψε στο Twitter: «Επιτέλους γαλήνη!».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Bobbi Kristina κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο, περίπου 6.5 μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της. Το Σάββατο, μία μέρα πριν από το θάνατο της Bobbi Kristina, συγγενείς της έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχε στηθεί μια τέντα και είχε εμφανιστεί μια νεκροφόρα ενισχύοντας τις φήμες ότι πλησιάζει το τέλος για την 22χρονη.

090215205629_9218

Πάντως, ενώ η οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της στο νοσοκομείο, ο πρώην σύντροφός της, Nick Gordon, δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού τόσο ο πατέρας της, όσο και η γιαγιά της του είχαν απαγορεύσει να την πλησιάσει.

Δείτε περισσότερα στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.