CELEBRITIES

Δείτε την Marilyn Monroe στο πρώτο εξώφυλλο του "Playboy"


7 Αυγούστου 2015

me3-700x473.jpeg

Το αρκετά προκλητικό περιοδικό για την τότε εποχή είχε αρχικά τον τίτλο Stag Party με πρωταγωνιστή ένα ελαφάκι. Ο ιδρυτής-εμπνευστής φαίνεται να άκουσε τις ιδέες και τα σχέδια των φίλων του και έτσι το 1953 γεννιέται το δημοφιλέστερο ανδρικό περιοδικό σε όλο τον κόσμο.

Με την ονομασία PlaBoy και το καυτό λαγουδάκι να αντικαθιστά το ελάφι, το Stag Party αποτελεί ανάμνηση. Ο Hugh Hefner έχει έτοιμο το περιοδικό που θα αφήσει την δική του ιστορία στον τύπο. Οι υποψήφιες για το πρώτο εξώφυλλο…πολλές. Ο Hefner όμως φαίνεται να ανεβάζει τον πήχη ψηλά κάνοντας πρόταση στη  Marilyn Monroe.

Η Marilyn αγαπά το γυμνό, δέχεται την πρόταση και το πρώτο τεύχος του δημοφιλέστερου περιοδικού είναι γεγονός. Η γυναίκα-είδωλο όλων των εποχών, ποζάρει στο ασπρόμαυρο εξώφυλλο να και με το χέρι ψηλά να χαιρετά τον ανδρικό πληθυσμό.

me1

Ο ανδρικός πληθυσμός «γονατίζει» στην πρόσκληση της Marilyn και οι φωτογραφίες που ακολουθούν στο εσωτερικό του περιοδικού θα αφήσουν ιστορία. Φορώντας μόνο το άρωμά της η πρωταγωνίστρια «τσαλακώνει» το σώμα της στα σατέν κόκκινα σεντόνια και κάνει κάθε αρσενικό να φαντασιώνεται μια θέση δίπλα της.

Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.