CELEBRITIES

Kylie Jenner: Tα γενέθλια, η Ferrari και τα ξανθά μαλλιά


11 Αυγούστου 2015

Kylie-Jenner-18th-Birthday-Party-Pictures-2.jpg

Η Κylie Jenner έγινε αισίως 18 και φρόντισε να το γιορτάσει με κάθε δόξα και τιμή παρέα με φίλους και συγγενείς. Στο πάρτι όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε το παρόν όλη η οικογένεια Kardashian και η Caitlyn Jenner. Το highlight όμως της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Tyga αποκάλυψε το δώρο-έκπληξη, μία ολόλευκη Ferrari αξίας 320,000 δολαρίων, που περίμενε την Kylie έξω από το "The nice guy". H επίδειξη πλούτου είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στα κοσμικά πάρτι του Hollywood, όμως το συγκεκριμένο δώρο μάλλον ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφήνοντας άφωνη όχι μόνο την εορτάζουσα αλλά και τους καλεσμένους.

Κάτι ακόμα που σίγουρα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο είναι το look της Κylie, η οποία αποχαιρέτησε τα μαύρα της μαλλιά βάφοντας τα ξανθά πλατινέ, τα οποία σε συνδυασμό με το πολύ έντονο μακιγιάζ και το super sexy φόρεμα, την έδειχναν τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της. Αντίθετα η αδερφή της Kendall κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, η οποία ήταν μεν αποκαλυπτική αλλά σίγουρα πιο κομψή.

[gallery-469954]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.