CELEBRITIES

Kylie Jenner: κάποια την "ψώνισε" όπως φαίνεται


13 Σεπτεμβρίου 2015

kylie-jenner-500-700x581.jpg

Φαίνεται πως όσο αυτό το κορίτσι μεγαλώνει… ξεσαλώνει και έχει βαλθεί να ανακηρυχθεί ως η πιο αντιπαθητική αδελφή της οικογενείας Kardashian – Jenner! Ο λόγος φυσικά για την 18χρονη Kylie Jenner η οποία αποφάσισε να αποδείξει για ακόμα μία φορά πως χρειάζεται άμεσα μαθήματα συμπεριφοράς.

Η μικρή Kylie Jenner που έγινε γνωστή για τις πλαστικές τις επεμβάσεις, τα γυμνά στο Instagram και την εμμονή της να μοιάσει στην Kim Kardashian, εμφανίστηκε –ξανθιά πλέον- στη γειτονιά Studio City, στην Καλιφόρνια με τους παπαράτσι να περιμένουν την αποχώρησή της από γνωστό καφέ για να τη φωτογραφίσουν.

Η ίδια φρόντισε να κάνει grande εμφάνιση με αθλητικά παπούτσια και animal print πανωφόρι, τους αγνοήσει πλήρως, να μην στρέψει καν το βλέμμα της στο φακό και να τους απαξιώσει με το χειρότερο τρόπο, ενώ τόσους μήνες πασχίζει να προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας και να «μιμηθεί» τη σχέση της Kim με δημοσιογράφους και παπαράτσι.

Κάτι το όνομά της, κάτι η ενηλικίωση και κάτι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά, φαίνεται πως η Kylie Jenner είναι πλέον η πιο… ψωνισμένη της οικογενείας!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.