CELEBRITIES

George Clooney-Sandra Bullock: Η χημεία τους είναι φανερή ακόμα και όταν πρόκειται για χιούμορ


14 Σεπτεμβρίου 2015

Capture4.jpg

H Sandra Bullock και ο George Clooney είναι καρδιακοί φίλοι και αυτό φαίνεται σε κάθε τους συνάντηση. Πρόσφατα οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά στην επικαιρότητα λόγω της ταινίας "Our Brand Is Crisis" στην οποία πρωταγωνιστεί η Sandra Bullock ως μία οξυδερκής πολιτικός σύμβουλος, ένας ρόλος που αρχικά ήταν γραμμένος για τον κολλητό της και συμπαραγωγό της ταινίας George Clooney.

Capture

Οι δυο τους παρευρέθηκαν στο  Toronto για το International Film Festival όπου και οι δημοσιογράφοι βρήκαν αφορμή να ρωτήσουν τον George Clooney ποιο από τους ρόλους της Sandra Bullock θα επέλεγε να παίξει. Εκείνος απάντησε φυσικά με χιούμορ λέγοντας: "Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ότι θα πρωταγωνιστούσα στο "Miss με το ζόρι". Δε χρειαζόταν βέβαια να απαντήσω γιατί ξέρω ότι το σκεφτήκατε!". Στο σημείο αυτό παρενέβη η Sandra Bullock με μία ακόμα καλύτερη ατάκα ρωτώντας: "Έχετε δει τα πόδια του;" με τον George Clooney να απαντά: ""Σκίζω" με μαγιό και δείχνω πιο ωραίος από τον καθένα! Ξέρετε.. με μπικίνι! είμαι 54 χρονών"!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.