CELEBRITIES

Celeb file: Τα παντελόνια έχουν την τιμητική τους


25 Σεπτεμβρίου 2015

Πόσες φορές έχει τύχει να αγοράσετε ένα παντελόνι αλλά στην πορεία να μην ξέρετε με τι να το συνδυάσετε ώστε να πετύχετε ένα συγκεκριμένο στιλ; Η απάντηση είναι μάλλον αυτονόητη και το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες την ώρα που το αγοράζουν είναι ότι δεν σκέφτονται με τι θα το συνδυάσουν ή ακόμα πιστεύουν ότι θα βρουν στην πορεία το συγκεκριμένο top και παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το σύνολο. Αυτό είναι πάλι λάθος γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην τα βρουν ποτέ και να μείνουν με το παντελόνι αφόρετο για αρκετό καιρό.

Καλό είναι λοιπόν όταν πρόκειται για αγορά να έχετε κάτι πολύ συγκεκριμένο κατά νου, ενώ στην περίπτωση που αναζητάτε μία μικρή ανανέωση η σιγουριά του να ξέρετε τι στιλ επιθυμείτε είναι μία λογική που θα σας βοηθήσει. Στο σημείο αυτό 9 fashion icons δίνουν τις καλύτερες ιδέες για μοναδικά στιλ από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

[gallery-486098]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.