CELEBRITIES

Bar Refaeli: μας την έσκασε ανεβάζοντας η ίδια φωτογραφία του γάμου της


1 Οκτωβρίου 2015

BAR-REFAELI-WEDDING-DRESS.png

Σε τέτοιες περιπτώσεις είθισται οι διάσημοι να έχουν πάρει αδρή αποζημίωση για να πουλήσουν τις φωτογραφίες του γάμου τους σε κάποιο περιοδικό. Δεν γνωρίζουμε αν θα συμβεί κάτι τέτοιο με τη Bar Refaeli, αλλά μια φορά, από τον γάμο της που τελέστηκε το περασμένο Σάββατο, δεν είχε εμφανιστεί ούτε μία φωτογραφία.

Το διάσημο μοντέλο που παντρεύτηκε στο Ισραήλ τον επί χρόνια σύντροφο της, τον επιχειρηματία Adi Ezra, ήθελε να κρατήσει εκτός τους παπαράτσι και τις κάμερες και το κατάφερε. Και σαν να μην έφτανε αυτό το χτύπημα, τους παίρνει τη δουλειά δημοσιεύοντας στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το γάμο τους, όπου φοράει το νυφικό της από τον οίκο Chloe και δίπλα της στέκεται ο σύζυγος σε πολύ casual εμφάνιση, χωρίς γραβάτα και σακάκι, με σηκωμένα μανίκια.

2CEDD06E00000578-3254686-image-a-38_1443610488678

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της Bar Refaeli, με τον Adi Ezra να είναι ο κληρονόμος της αλυσίδας διανομής φαγητού Neto ME Holdings. Σύμφωνα με το Entertainment ο γάμος είχε 300 καλεσμένους, ενώ ακολούθησε υπερπολυτελές γλέντι στο Carmel Forest Spa στη Χάιφα, με το τραγούδι The Beginning of the World να παίζει κατά την άφιξη του ζευγαριού.

Πάντως, αν δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες που ανεβάζει το μοντέλο στο Instagram, ιδίως πριν το γάμο, κανείς δεν θα ήξερε τίποτα, ενώ και ο μήνας του μέλιτος παραμένει άγνωστο το που θα γίνει, αλλά οι Μαλδίβες είναι ο πιο λογικός προορισμός, μιας και εκεί έκανε το bachelor.

Περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.