CELEBRITIES

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Gigi Hadid για το εξώφυλλο της Vogue


14 Οκτωβρίου 2015

gigi-hadid-v-600x800.jpg

Η Gigi Hadid θα είναι το κεντρικό πρόσωπο για το τεύχος Νοεμβρίου της Ολλανδικής Vogue. Το 20χρονο μοντέλο άφησε στην άκρη το sporty look και φωτογραφήθηκε με ένα backless μαύρο φόρεμα αλλά και topless φορώντας μόνο ένα παντελόνι.

gigi-hadid-z-600x800

Οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία στο Instagram κάνοντας τους θαυμαστές της να ανυπομονούν να δουν και τις επόμενες.

Capture

Αν και η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, η ίδια δεν έκρυψε ότι θα προτιμούσε να γίνει στην Ολλανδία, τη δεύτερη πατρίδα της. Η ίδια δηλώνει περήφανη που η μητέρα της κατάγεται από εκεί και αποκάλυψε ότι έχουν αρκετούς συγγενείς που θα ήθελε να επισκεφτεί.

gigi-hadid-y-600x800

Όσον αφορά την συνέντευξη που παραχώρησε η δήλωση " αν είναι να κάνω κάτι, θέλω να είναι το καλύτερο" φανερώνει ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι προσηλωμένη στη δουλειά της και απόλυτα πειθαρχημένη στους στόχους της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.