CELEBRITIES

Maria Menounos: πόζες με την οικογένεια Kardashian


8 Νοεμβρίου 2015

maria-menounos-american-actress-looking-beautiful.jpg

Η διασημότερη μαμά - μάνατζερ του Χόλιγουντ έκλεισε τα 60 και θέλησε να το γιορτάσει με ένα πάρτυ που θα συζητιέται για πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Ο λόγος για την Kris Jenner, η οποία όπως φαίνεται μεγαλώνει και… μυαλό δε βάζει!

Στο πάρτυ της βρέθηκαν πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι, με τις κόρες της Jenner, Kim, Cloe, Kourtney, Kylie και Kendall να έχουν διοργανώσει μια υπέροχη τελετή με θέμα «Great Gatsby» η οποία σύμφωνα με τις φήμες τους κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η Maria Menounos βρέθηκε εκεί και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με την Kim Kardashian και την Kris Jenner, ανεβάζοντας μάλιστα τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

maria-menounos-kardashian-500

maria-menounos-kardashian-1-500

Με εμφάνιση που εντυπωσίασε, η ελληνικής καταγωγής Maria έδειξε να περνά υπέροχα, ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια τον κολλητό της φίλο, make up artist και κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτο, που επιμελήθηκε το look της.

11356583_1694449320790931_433477013_n

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.