CELEBRITIES

Patrick Dempsey: Προσπαθεί να μεταπείσει τη σύζυγο του για το διαζύγιο


11 Νοεμβρίου 2015

In_step_Makeup_artist_Jillian_1.jpg

Ο Patrick Dempsey και η γνωστή make up artist Jillian Fink ήταν παντρεμένοι για 15 χρόνια έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο η Jillian Flink αποφάσισε να χωρίσουν λόγω της εμμονής του ηθοποιού με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η βαθύτερη αιτία όμως που τους οδήγησε στο οριστικό τέλος ήταν επειδή ο 49χρονος ηθοποιός περνά την γνωστή "κρίση μέσης ηλικίας" και ό,τι αυτό συνεπάγεται συν το γεγονός ότι η αποχώρηση από το Grey's Anatomy τον ανάγκασε να πουλήσει την έπαυλη του στο Malibu. Παρόλα αυτά και ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει για το διαζύγιο μένοντας μόνο να μπουν οι υπογραφές, εκείνος κάνει τα πάντα να την κερδίσει πίσω.

Οι φωτογράφοι τους εντόπισαν το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι να περνούν χρόνο μαζί κάνοντας ρομαντικές βόλτες με ποδήλατα και βγαίνοντας αναμνηστικές φωτογραφίες ανταλλάσσοντας τρυφερές αγκαλιές. Οι φίλοι και το κοντινό τους περιβάλλον ελπίζει ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να λύνουν τις διαφορές τους. Οι ενδείξεις πάντως είναι θετικές μιας και το ζευγάρι αντιμετωπίζει με ωριμότητα την κρίση του αποδεικνύοντας ότι υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους.

[gallery-511077]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.