CELEBRITIES

Η Μπρέντα του Beverly Hills αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της


17 Νοεμβρίου 2015

150820065955-shannen-doherty-file-super-169.jpg

Η είδηση τάραξε τους fans της Shannen Doherty, όταν η ίδια αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο και πολεμάει για την υγεία της.

"Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι προσωρινά σε θεραπείες. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να εξασκούμαι και να είμαι θετική για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένεια μου, στους φίλους και στους γιατρούς μου για την υποστήριξη, και φυσικά στους fans μου που στάθηκαν δίπλα μου".

Doherty-new-345x460

Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της Shannen Doherty είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η ηθοποιός κατέθεσε νομικά έγγραφατα για να κάνει αγωγή κατά της ασφαλιστικής της εταιρείας.

Σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα η διάγνωση, ότι έχει καρκίνο στο μαστό έγινε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ μετά τη μετάσταση είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να υποβληθεί σε μαστεκτομή και οι χημειοθεραπείες. Η ίδια φαίνεται ταλαιπωρημένη μα παραμένι θετική αντλώντας δύναμη και από τους θαυμαστές της. "Απλά θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

doherty-new2-288x460

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.