CELEBRITIES

Η Courteney Cox διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Johnny McDaid


2 Δεκεμβρίου 2015

cox.jpg

Ο αρραβώνας τους ήταν τόσο σύντομος που δεν άντεξε παραπάνω από ενάμιση χρόνο. Η Courteney Cox και ο Johnny McDaid έβαλαν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους λίγο πριν την "thanksgiving day" σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

2EF6E1EE00000578-3341363-image-a-19_1448986819723

Οι πρώτες φήμες διέδιδαν ότι ο 39χρονος καλλιτέχνης είχε μαζέψει τα πράγματα του από το σπίτι της Courteney Cox στο Malibu αρκετές μέρες πριν τον χωρισμό, ενώ τώρα άτομα του περιβάλλοντος τους αναφέρουν ότι η 51χρονη ηθοποιός είναι συντετριμμένη. Ο λόγος όπως πολλοί θα περίμεναν δεν είναι η διαφορά ηλικία τους, αλλά το γεγονός ότι ο Johnny McDaid ήθελε να απέχει από τη δημοσιότητα τη στιγμή που η Courteney ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής και επιδίωκε συχνά τις δημόσιες εμφανίσεις με φίλους.

cox

Οι τόσο διαφορετικοί τους χαρακτήρες τους έφεραν πολλές φορές αντιμέτωπους με μεγάλους τσακωμούς με αποτέλεσμα ο Johnny McDaid ο οποίος ενάμιση χρόνο πριν είχε ζητήσει το χέρι της από την κόρη της Coco να αποφασίσει να χωρίσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.