CELEBRITIES

Ο Leonardo Di Caprio απαγόρευσε να κυκλοφορήσει η φωτογραφία που φιλά την Rihanna


20 Ιανουαρίου 2016

Μετά τον χωρισμό του από το super model  Kelly Rohrbach την οποία ενέκρινε ακόμα και η αυστηρή μητέρα του, ο διάσημος ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία για νέες περιπέτειες με μία μελαχρινή καλλονή αγνώστων στοιχείων και ακόμη πιο πρόσφατα είχε και πάλι ένα σύντομο ειδύλλιο με την Rihanna, αυτή τη φορά στη Γαλλία. Οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί σε νυχτερινό club όμως οι επίμαχες φωτογραφίες δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας και αυτό μετά από απαίτηση του 41χρονου ηθοποιού ο οποίος για να προστατεύσει τα προσωπικά του δεδομένα χρησιμοποίησε τους νόμους της Γαλλίας οι οποίοι για το συγκεκριμένο θέμα είναι πιο αυστηροί σε σχέση με αυτούς του Λονδίνου.

Το ερώτημα όμως που παραμένει αναπάντητο είναι γιατί αντέδρασε σε αυτό το σημείο αφού δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που τον έχουμε δει σε ρομαντικές περιπτύξεις  με όμορφες υπάρξεις. Βέβαια η ιστορία με τη Rihanna δεν είναι καινούρια, αφού λίγους μήνες πριν οι φήμες ότι είναι μαζί ήταν ιδιαίτερα έντονες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.