CELEBRITIES

Tyra Banks: έγινε μητέρα πριν από λίγες ώρες


28 Ιανουαρίου 2016

Το 42χρονο μοντέλο Tyra Banks μαζί με τον Σκανδιναβό σύντροφό της, Erik Asla έγιναν γονείς πριν από λίγες ώρες. Η παρουσιάστρια του America's Next Top Model απέκτησε έναν υπέροχο γιο μέσω παρέθετης μητέρας και το διαλαλεί με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια και αποφάσισαν πως θέλουν κι οι δύο πολύ θερμά  να γίνουν γονείς. Δεν έκρυψαν τη χαρά και την ευγνωμοσύνη τους για την γυναίκα που χαρακτηρίζουν "άγγελο" η οποία τοους βοήθησε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αποκάλυψαν επίσης το όνομα του γιου τους που αίναι York Banks Asla, στέλνοντας τις πιο εγκάρδιες ευχές τους σε όλους όσους προσπαθούν και δυσκολεύονται να φέρουν ένα παιδί στο κόσμο. Η Tyra Banks είχε λυγίσει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό του FABLife δηλώνοντας πως έχει δεχτεί πολλές και βάναυσες ερωτήσεις για το πότε θα γίνει μητέρα. "Έχω βαρεθεί τόσο πολύ τα social media. Με ρωτάνε ξανά και ξανά γιατί δεν κάνω παιδιά. Δεν ξέρετε τι περνάω. Δεν έχετε ιδέα", είπε μεταξύ άλλων η ίδια, που ξέσπασε στη συνέχεια σε κλάματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.