CELEBRITIES

Η Tiffani Thiessen διακόσμησε το βρεφικό δωμάτιο του γιου της με θέμα την ταινία Star Wars


29 Ιανουαρίου 2016

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, Tiffani Thiessen, απέκτησε πριν από περίπου 5 μήνες το δεύτερο παιδί της και μαζί με τον σύζυγό της, Brady Smith, και τη γνωστή διακοσμήτρια, Christiane Lemieux, έφτιαξαν ένα δωμάτιο εμπνευσμένο από την ταινία Star Wars.

thehomeissue_dwmatio010

Έμπνευση για τη διακόσμηση σε ύφος Star Wars αποτέλεσε ένα τηλέφωνο που είχε ο άντρας της ηθοποιού και είχε τη μορφή του Darth Vader, του γνωστού ήρωα από την ταινία.

thehomeissue_dwmatio09

Η Tiffani και η Christiane που είναι πολύ καλές φίλες αποφάσισαν να επιλέξουν πιο σκούρες αποχρώσεις για τους τοίχους και πιο ανοιχτά φωτεινά χρώματα για τα έπιπλα.

thehomeissue_dwmatio01

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο. Το λευκό στα παράθυρα και τα μωρουδιακά έπιπλα έδωσαν αυτή την αίσθηση φρεσκάδας σε αντίθεση με τις σκοτεινές και δραματικές αποχρώσεις στους τοίχους», τόνισε η Christiane.

Η διακοσμήτρια ήθελε να διατηρήσει κάποια παραδοσιακά στοιχεία του σπιτιού της οικογένειας που είναι χτισμένο από το 1920. Έτσι πρόσθεσε μεταλλικές λεπτομέρειες και διακοσμητικά που έκαναν όλη τη διαφορά στο δωμάτιο.

thehomeissue_dwmatio02

Το τηλέφωνο του μπαμπά της οικογένειας μπήκε στη βιβλιοθήκη και η διάσημη μαμά πιστεύει πως ο γιος της μεγαλώνοντας θα λατρέψει το δωμάτιό του.

thehomeissue_dwmatio06

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.