CELEBRITIES

BAFTAs AWARDS 2016: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις


15 Φεβρουαρίου 2016

Η 69η απονομή των BAFTAs AWARDS 2016 (British Academy Film Awards), πραγματοποιήθηκε χθες την πιο ερωτική μέρα του χρόνου στο London's Royal Opera House σε μία τελετή πλημμυρισμένη από ρομαντισμό και θετική ενέργεια. Η ταινία "The Revenant" σάρωσε και σε αυτά τα βραβεία κάνοντας τους πάντες να αδημονούν για τα Oscars και για το αν ο Leonardo Di Caprio ο οποίος κέρδισε και πάλι το βραβείο του καλύτερου άνδρα ηθοποιού, θα κερδίσει επιτέλους το χρυσό αγαλματίδιο.

Στο επίκεντρο της προσοχής όμως βρέθηκαν και οι celeb red carpet εμφανίσεις με την πλειοψηφία να επιλέγει κλασσικούς χρωματικούς και στιλιστικούς συνδυασμούς. Στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ανήκουν οι Kate Winslet και Brie Larson οι οποίες ήταν και η μεγάλες νικήτριες της βραδιάς, η Dakota Johnson με το κατακόκκινο φόρεμα της αλλά και η Julianne Moore η οποία εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη.

[gallery-560518]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.