CELEBRITIES

H φωτογράφιση της Gigi Hadid για το Sports Illustrated


18 Φεβρουαρίου 2016

Αν και στην αρχή της καριέρας της πολλοί ήταν αυτοί που την απέρριψαν ζητώντας της να χάσει κιλά για να μπει στον κόσμο του modeling, η Gigi Hadid όχι μόνο δεν ακολούθησε τη συμβουλή τους αλλά συνέχισε να αγαπά το αθλητικό της κορμί το οποίο και την ανέδειξε στα πιο κορυφαία μοντέλα. Μετά το ντεμπούτο της στο show της Victoria's Secret τώρα σειρά είχε το Sports Illustrated που φωτογραφήθηκε για το τεύχος με τα μαγιό.

Η 20χρονη καλλονή βρέθηκε στην Ταϊτή και με φόντο έναν επίγειο παράδεισο αφέθηκε στο φακό του φωτογράφου  Yu Tsai χαρίζοντας του αισθησιακές πόζες. Σε κάθε εναλλαγή των μπικίνι βρισκόταν και σε ένα διαφορετικό σημείο, άλλοτε έξω στην παραλία και άλλοτε μέσα στο νερό. Το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της προκάλεσε ήδη πανικό, αφού βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες και μερικές στιγμές από τα backstage. Πάρτε λοιπόν μία βαθιά ανάσα και απολαύστε την!

[gallery-563289]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.