CELEBRITIES

Η Britney Spears έγινε ξανά… 19!


6 Μαρτίου 2016

Ο φωτογράφος Mario Testino αποκάλυψε μερικές φωτογραφίες από την νέα  του δουλειά με γενικό τίτλο Towel Series, στις οποίες διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Britney Spears, ο Justin Bieber και η Gisele ποζάρουν μπροστά στον φακό του φορώντας μόνο μία… πετσέτα!

To αισθησιακό αυτό υλικό θα δημοσιευθεί στην 100ή έκδοση του περιοδικού  V που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Στο Instagram ο Testino εξηγεί το πώς συνέλαβε την πρωτότυπη ιδέα: «Ήμουν μαζί με την Kate Moss σε μία φωτογράφιση. Έπρεπε να πάει σε μία εκδήλωση μετά, έτσι άφησε το μακιγιάζ, έκανε ένα ντους και βγήκε από το μπάνιο μόνο με μία πετσέτα στο κεφάλι της. Και σκέφτηκα: Θεέ μου! Οι γυναίκες είναι πράγματι τόσο υπέροχες με την πετσέτα στο κεφάλι; Και αλήθεια: πόσοι άνθρωποι μπορούν να δουν την Kate Moss να βγαίνει από το μπάνιο μόνο με μία πετσέτα; Ήταν εκείνη η στιγμή που για πρώτη φορά συνέλαβα την ιδέα για την σειρά φωτογραφιών που θα έκανα με τον τίτλο  Towel Series».

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά πάντως, είναι το πόσο διαφορετική είναι η Spears στην εν λόγω φωτογράφιση. Η τραγουδίστρια μοιάζει ξανά 19 χρονών και ακόμα και οι φανατικότεροι θαυμαστές της θα μπερδεύονταν και θα πίστευαν πως η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί σπάνια λήψη του παρελθόντος.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.