CELEBRITIES

Η Kim Kardashian φέρνει το καλοκαίρι με το νέο της hairstyle!


18 Μαρτίου 2016

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Kim Kardashian συμβαίνουν πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με το αποτέλεσμα να είναι άλλες φορές κομψό και άλλες κάπως κραυγαλέο. Αυτή τη φορά βέβαια η star επέλεξε μια super αλλαγή για να ανανεώσει το look της, την οποία μοιράστηκε μαζί μας μέσω snapchat.

kim-kardashian03_glamour_17mar16_sc_b

Η Kim αποφάσισε να ανοίξει λίγο τις άκρες των μαλλιών της, δημιουργώντας ένα καστανόξανθο ombré, το οποίο θυμίζει την απόχρωση που παίρνουν τα μαλλιά μας το καλοκαίρι όταν ανοίγουν από τον ήλιο και τη θάλασσα. Η διάσημη star μάλιστα έκοψε λίγο και τις άκρες, δημιουργώντας με τη βοήθεια του κομμωτή της, Cesar Ramirez, μια μονέρνα κουπ, η οποία ταιριάζει με την ηλικία της και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της. Η συγκεκριμένη αλλαγή μας αρέσει αρκετά, επομένως ελπίζουμε να τη διατηρήσει για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

kim-kardashian02_glamour_17mar16_sc_b

Η ίδια εθεάθη με το καινούριο της hairstyle την ώρα που έβγαινε από δερματολογικό ιατρείο, ενώ εντύπωση προκάλεσε η επιλογή της να φορέσει για μια ακόμη φορά jacket που απεικόνιζε την ίδια - με το παλιό κούρεμα και χτένισμα!

[gallery-581497]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.